Η προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στα Γιάννενα, στο Ελληνικό

Αντιγράφω την ανάρτηση της κυρίας Ελευθερίας Κοσσυβάκη με θέμα την προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και την παραθέτω:
*Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ* & *Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ*
*Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδεχθήκαμε απόψε στα Γιάννενα, στο Ελληνικό, τον πατριώτη μας εκ Σκουληκαριάς και δημιουργό κ. Παπακωστα.
* Ο ιστορικός τόπος του Ραδοβιζίου, οι μνήμες, οι λεπτομέρειες του αγώνα ζωντάνεψαν γύρω μας! Εκεί ανάμεσα στα σύγχρονα έργα του κ.Παπαγιάννη μπλέχτηκαν τα βουνά του Γαβρόγου, ο Αχελώος και η νεότερη ιστορία !
* Μια εξαιρετική προσέγγιση μέσα από ιστορικούς και καθηγητές Πανεπιστημίου οι οποίοι ξεδίπλωσαν σημαντικά στοιχεία από την ζωή του Καραϊσκάκη!
* Από την γέννηση του στην Σκουληκαριά Άρτας και το φευγιό, μέχρι τον θάνατο του παρέμεινε μια μεγάλη μορφή του αγώνα με δράση στα Ραδοβίζια, τα γειτονικά Άγραφα, τα όμορα χωριά του Βάλτου, την Άρτα, τα Τζουμέρκα την Θεσσαλία, την Αθήνα!
* Η εξύψωση του και ο αγώνας για Ελευθερία, η δυναμική του στην Μάχη όπως και οι στρατιωτικές του δυνατότητες αναδείχθηκαν από το ντοκιμαντέρ και πολλοί τον κατατάσσουν σε ισάξια θέση με τον Μπότσαρη!
* Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την προσοχή όλων μας και θα έπρεπε να αγκαλιάζονται από την αυτοδιοίκηση γιατί συμβάλλουν στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης!

* Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον κ.Παπακώστα όπως και στον κ. Παπαγιάννη που μας φιλοξένησε!”

Το δικό μου σχόλιο είναι: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ