1ο Βραβείο Ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους στο ντοκιμαντέρ “Γεώργιος Καραϊσκάκης στα σύνορα του Μύθου”

Μόλις μου ανακοινώθηκε ότι το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ιεράπετρας απονέμει απόψε το 1ο Βραβείο Ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους στο ντοκιμαντέρ “Γεώργιος Καραϊσκάκης στα σύνορα του Μύθου”. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Φεστιβάλ της Ιεράπετρας και στην κ. Ελένη Βλάσση. Στην εικόνα η προτομή του Καραϊσκάκη στη Σκουληκαριά της Άρτας.
 
ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ – 8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ & AWARDS
 
Αγαπητέ κ. Νίκο Παπακώστα,

Σας ανακοινώνουμε ότι λάβατε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ για την ταινία σας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ. Θερμά συγχαρητήρια για τη βράβευσή σας και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή της ταινίας σας στο 8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ & AWARDS. Ο διεθνής πολιτιστικός θεσμός μας, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΙΕΡΆΠΕΤΡΑΣ & AWARDS, στοχεύει, σύμφωνα με το όραμα της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας κ. Ελένης Βλάσση, στην ανάπτυξη συνδιοργανώσεων με άλλα διεθνή φεστιβάλ τα οποία στηρίζουν και προωθούν το είδος του ντοκιμαντέρ και στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη χαρά μας και να σας ευχαριστήσουμε για τη φετινή μας πολύ γόνιμη συνεργασία με το εξαιρετικό φεστιβάλ σας WEST SIDE MOUNTAINS DOC FEST.

 
Με εκτίμηση,
 
Χρήστος Σολωμός
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards
 
Ελένη Βλάσση
Καλλιτεχνική Διευθύντρια Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards & Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards