Mε τα θερμά μας συγχαρητήρια

Mε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές του διαγωνιστικού τμήματος του West Side Mountains Doc Fest ανεβάζουμε τη λίστα των βραβείων που αποφάσισε να απονείμει η επιτροπή του Φεστιβάλ μας, όπως ακολουθεί:
 
1. Απονέμονται στην ταινία UNDERGROUND CAPPADOCIA τουΤevfik Hos από την Τουρκία τα βραβεία GRAND PRICE, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.
 
2. Στην ταινία ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ του Μενέλαου Κυρλίδη το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ.
 
3. ΜΥ ΗΟLOCAUST FILOMENA FRANZ του DAVID NAVARO από την Ισπανία το βραβείο του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.
 
4. Στην ταινία ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΟΓΚΟΣ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΛΟΓΙΑ του Γιαννη Τσιαχρήστα από την Ελλάδα το βραβείο του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.
 
5. Στην ταινία DREIFUS DREI των Dreifus Drei και Gianni Westphal από Gianni Westphal από την Γερμανία το βραβείο του 2ου ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΕΡ
 
6. Oι ταινίες FLOW AΝ ODE URBAN NATURE της Suzanne Leandert από την Ολλανδία και ANIMALS AT THE BORD της Cornelia από τη Γερμανία μοιράζονται το βραβείο του καλύτερου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.
 
7. Οι ταινίες ΤΗΕ ΒLACKBIRD – KΟΤΣΙΦΟΣ του Μανώλη Κρομυδάκη από την Ελλάδα και στην ταινία LEGENDS OF THE MOUNTAINS του Νuala Daltοn απο την Ιρλανδία μοιραζονται το βραβείο του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ.
 
8. Τιμητικές διακρίσεις απονέμονται στις ταινίες:
RALLOU AT HOME της Ρένας Δανηλούλη και STEEL HISTORY POSEIDON HISTORY 622