Έναρξη 4ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ηπείρου

Σήμερα ξεκινάει το 4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ηπείρου ή West Side Mountains όπως έχει γίνει γνωστό στα χρόνια της λειτουργίας του.
Το φεστιβάλ μας φιλοξενεί εκατοντάδες ταινίες από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα, που κάθε χρόνο αυξάνονται σε αριθμό, αλλά το σημαντικότερο η ποιότητα τους είναι κάθε χρονιά και καλύτερη.
Φέτος το φεστιβάλ χαρακτηρίζεται και από την ταινία “Γεώργιος Καραϊσκάκης στα σύνορα του Μύθου” που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και προβάλλεται σχεδόν σε όλους τους προγραμματισμένους σταθμούς του φεστιβάλ, πράγμα που μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, μιας και είναι ένα δικό μας δημιούργημα. 

Ένα δημιούργημα που προβάλλεται και στα φεστιβάλ της Ιεράπετρας και της Κρήτης και είναι υποψήφιο και σε άλλα φεστιβάλ όπως αυτό του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου.
Ελπίζοντας ότι θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου στο δύσκολο δρόμο, που ακολουθούμε σας περιμένουμε να περάσουμε δέκα όμορφες βραδιές “καλοκαιρινού κινηματογράφου “Με ταινίες από τις πέντε ηπείρους για τη δική μας Ήπειρο”
Για επικοινωνία μαζί μας καλέστε μας στο 26810 72309

ΥΓ.
Η φώτο είναι από το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης και φαίνονται τα αγάλματα του Ζαλόγγου.